Ett nytt kapitel
Det är ju ett väldigt diskuterat ämne, som inte passar alla, men vet sedan innan att det passar mig. Började smått i söndags och körde seriöst igång igår, måndag. Jag fick inspirationen från otroliga Sofia. Jag är lite sån, jag älskar läsa bloggar men läser oftast bara bloggar från folk jag känner, sen vissa mode/skönhetsbloggar men ingen av dom riktigt "stora" bloggarna. Lite personlig touch ska det vara och det känns ju mer givande att ha koll på vänners liv än personer man inte känner.
Men som sagt så ligger det till nu i varje fall kanske jag kan finna lite "Inner Peace"

In Peace, Turkiet 2011
Nu kommer en lite ovanlig låt eller vad man ska säga. Det är en av låtarna från tv-spelet Zeldas 25 års jubileums cd. Min personliga favorit och låten heter Gerudo Valley som är mitt favorit ställe genom alla spel (förmodligen bara dom inbitna Zelda fanen, som jag, som förstår.) Men vacker är den så here it is!
Tack för länkningen, jag blev så himla himla glad! :) önskar dig ett stort lycka till och hör av dig om det sviktar eller dalar så klättrar vi mot toppen tillsammans igen!
Sv; Ja jag är likadan, handlar ingenting i butik när jag är som tjockast. Varmt, stressigt och sen blir man sjukt förnedrad när inget man tagit med sig passar. Lycka till med allt nu! Och fortsätt blogga så jag vet hur det går för dig :)
Kram
http://sofiaslivsstil.blogg.se/2011/march/recept-chokladmousse.html#comment, det är samma recept :)
När jag vispat grädden ett tag brukar jag ta lite "åt sidan" för att äta till, man vill oftast inte ha det lika hårt vispat. Chokladmängden bestämmer man såklart själv men det där är det jag brukar köra på. Om man är supersugen (vilket man oftast är de gånger man gör det). Så går det lika bra att äta med en gång, men det är ju inte riktigt lika kallt då. Fast jag tycker inte det gör något :)
Tänk på att det ska göras IBLAND för det blir lätt att man äter det var eller varannan dag och det är inte riktigt meningen ;) det ligger runt 7-10 kolhydrater/portion beroende på vilken choklad man använder och hur mycket. Har man hallon till blir det lite mer. Kram