Vår och sol

Det är helt sjukt att det börjar vara 25+ utomhus vissa dagar och det ger ju en så otroligt mycket livsglädje!

Jag var på gymmet idag och är så grymt nöjd över mig själv. Jag har visserligen tappat lite armmuskler upptäckte jag när jag skulle köra bänkpress, i vanliga fall kör jag 3 set med 10 reps på 55 kg men idag blev det 10, 5, 5 istället men det är inte helt fel de heller! Men det som imponerade mig mest var framgångarna på löpbandet, jag och Henrik körde ett program som hette Weight loss i 20 minuter och där kombinerar dom backar uppåt, nedåt med raksträckor i olika hastigheter men tillslut tyckte vi det gick alldeles för sakta utan höjde tempot och joggade istället för att gå och jag som aldrig brukar orka jogga pga dålig kondis var inte ens trött efteråt utan hade kunnat fortsätta!

Nu börjar jag göra en liten önskelista/köpa själv lista över saker jag vill ha i sommar jag fyller ju 18! :)Och körkortet såklart, men de kan man ju inte riktigt bara få :)

Och för att avsluta riktigt bra lägger jag upp en låt som jag hörde på inför Eurovision Song Contest och den var grymt bra! Och det går att tillägga att det faktiskt inte är rock ;) Hoppas den vinner!

Take care!

Cut and tell


Progress and a new haircut

Slutet på ännu en vecka. Igår var jag på grillfest för att Stina hade inflyttningsfest. Det var supergott med grillat, man hade längtat efter det nu under vintern. Det blev fläskfilé, fläskkarré med pommes frites, grillsallad, pommes pinnes och en underbar sås som Stina hade gjort. Kvällen fortsatte med bra musik och trevligt sällskap!

Det går framåt med dieten, i fredags hade jag gått ner 4 kilo och det känns riktigt bra!

Idag har jag hängt med Emma och vi for till stallet för att kika på en häst som hon nog ska börja rida, Ester heter hon och har samma ägare som lilla Doris som jag rider och Spira som Hanna rider. De ska bli superkul, härligt att ha två nära vänner med sig i stallet jämt.

På fredag är det maskerad på skolan, de är tradition men jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till! Måste skynda mig att tänka på det. På påsklovet far jag, Henrik och hans föräldrar upp till Jävre just utanför Piteå till stugan dom har där, vi ska nog även fara förbi Piteå havsbad. (För inomhus badet)

Och så har jag ju klippt mig och det blev väldigt kort men bra och jag trivs i det!
Före:
Efter:

That's about it for today :)


Äntligen fredag!

Blir man inte lika glad varje gång det blir fredag? De blir iallafall jag!
Idag har jag vikarierat för min handledare hela dagen och de har varit kul att få prova på
att vara helt själv, trots att jag körde musiklekar med alla utom niorna som höll på se filmen
Pojken i randig pyjamas som ni förresten borde se om ni inte sett den!

Idag är det dessutom min 3:e dag på naturdiet/nutrilett/allevo och jag har gått ner 1,7 kg på två dagar, det känns
great! Tyvärr blir det ett litet uppbrott i det imorgon när jag ska på årsmöte med Barncancerföreningen Norra
då vi ska äta middag tillsammans och kanske lunch med.

Ikväll blir de bara en lugn kväll, Emma kommer ner så vi ska träna på ett "hemligt nummer" och se tredje Twilight filmen Eclipse, för Emma hade inte sett den.

Slänger upp lite random bilder med fredag till ära :)


Hade orange ögonmake för ett tag sen, riktigt fint. Lite svårt att se på bild men
är riktigt bra för dom med blå ögon!


Söta lilla Kellie :)


Mina loved ones :)

Avslutar med en underbar låtHa en toppen helg!


RSS 2.0