What a Tuesday

Det har varit en låååång dag. Kom hem med tåg imorse klockan 07.10 ifrån Göteborg där jag haft en toppen helg med massa fina människor. Egentligen skulle tåget kommit fram 06.28 men hade blivit försenat. Sov väl mellan 4-5 h inatt. Mamma kom och hämta oss så vi fick fara hem och duscha sen så övningskörde jag till stan i stress så de gick lite väl fort, men de gör det oftast när jag kör ändå.

Hade sen svenska B och retorik vilket jag tyckte om eftersom jag gillar att prata. Fick prata med en kille i klassen som jag knappt pratat med innan och han var riktigt trevlig, vi pratade musik of course!
Sedan hade vi projekt. Jag är med i projektgruppen om Portugal vilket betyder att vi först lär oss lite om Portugal (vilket förövrigt ingen har gjort) sedan ska vi ha portugisiska och därefter fara till Portugal troligtvis.

Jag gick och dödade tid på stan en stund genom att gå och prova fina kläder och hittade en stickad tröja på Kappahl som väckte pure love! Även ett par fina örhängen, dessa;Gick till körskolan vid 16.00 tiden och då trillade även bästa Emma in, sen hade vi riskettan tillsammans. Det var inte alls så tråkigt som jag trodde, men mycket berodde nog på att vi hade en rolig körlärare men jag var sjukligt trött och höll på somna men efter massa sockrigt fika, kaffe och eldandning (som yogaläraren/svenska B läraren på skolan lärt oss) så var jag hyfsat pigg.

Imorgon är en annan dag och min fina kärlek fyller 24 så grattis på han!

Nu är det puss och godnatt!

Turkiet i bilder

Här kommer massa bilder från Turkiet som kort och gott beskriver våran resa :)Och det var Alanya i bilder :)

Tack till de underbara Hanna, Ludvig och Henrik för att ni bidrog till en fantastisk resa!Förväntan och ångest

Hej! Nu har uppdateringen verkligen varit under ALL kritik men så är det ibland. Vi har flyttat in i vår fina lägenhet med våra myskissemissar men man slås ju dock av verkligheten när man måste ringa och fixa elabbonemang, bredband osv... Och när räkningarna börjar ha ens eget namn på framsidan(!)
Det är faktiskt lite panik över det trots att det säkert löser sig...

Och från och med idag är det en vecka kvar tills Hanna, Ludvig, Henrik och jag åker till Alanya! Det känns helt otroligt eftersom jag inte haft någon semester under hela sommaren och knappt blivit brun (om man räknar de i Matilda mått över hur brun jag brukar bli) så det ska bli så skönt att både sola och bada.
Det är bara ett litet problem vilket jag jagar upp mig över jättemycket. Resan till och från Stockholm. Först var det inget problem, vi var ganska säkra på att det skulle bli gratis tågresa vilket hade varit toppen, men nu vet jag verkligen inte. Bussresa till och från Stockholm går på 750 kr vilket gör att jag har lite mindre än 100 kr att leva på i Turkiet vilket inte känns okej. Då frågade vi om vi fick låna en bil för isf skulle resan gå på mellan 300-400 kr per person fram och tillbaka vilket hade varit otroligt skönt, men det gick inte heller. Nu har jag bara otrolig ångest istället och oroar mig över allting. Jag har redan fått massa pikar om att resan var en dålig idé vilket gjorde att jag både fick ångest och blev ledsen, nu har jag ännu mer ångest och enda lösningen som verkar va för mig om vi får en gratis resa dit och betala den andra. Eller att bara sitta på hotellområdet hela semestern...

Sen till ett mindre problem är ju att det ligger dåligt till på bikinifronten. Men beroende på hur det går så kanske jag har råd att köpa en där.. Kanske..


RSS 2.0