What a Tuesday

Det har varit en låååång dag. Kom hem med tåg imorse klockan 07.10 ifrån Göteborg där jag haft en toppen helg med massa fina människor. Egentligen skulle tåget kommit fram 06.28 men hade blivit försenat. Sov väl mellan 4-5 h inatt. Mamma kom och hämta oss så vi fick fara hem och duscha sen så övningskörde jag till stan i stress så de gick lite väl fort, men de gör det oftast när jag kör ändå.

Hade sen svenska B och retorik vilket jag tyckte om eftersom jag gillar att prata. Fick prata med en kille i klassen som jag knappt pratat med innan och han var riktigt trevlig, vi pratade musik of course!
Sedan hade vi projekt. Jag är med i projektgruppen om Portugal vilket betyder att vi först lär oss lite om Portugal (vilket förövrigt ingen har gjort) sedan ska vi ha portugisiska och därefter fara till Portugal troligtvis.

Jag gick och dödade tid på stan en stund genom att gå och prova fina kläder och hittade en stickad tröja på Kappahl som väckte pure love! Även ett par fina örhängen, dessa;Gick till körskolan vid 16.00 tiden och då trillade även bästa Emma in, sen hade vi riskettan tillsammans. Det var inte alls så tråkigt som jag trodde, men mycket berodde nog på att vi hade en rolig körlärare men jag var sjukligt trött och höll på somna men efter massa sockrigt fika, kaffe och eldandning (som yogaläraren/svenska B läraren på skolan lärt oss) så var jag hyfsat pigg.

Imorgon är en annan dag och min fina kärlek fyller 24 så grattis på han!

Nu är det puss och godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0